Verzekeringsmakelaar Antwerpen

Vind eenvoudig een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Antwerpen en vergelijk verzekeringen

Vergelijk verzekeringen van:

Een goede zaak gedaan...

"De moeite om toch eens je verzekeringen te laten nakijken. Mijn zoon betaalt nu een pak minder voor zijn autoverzekering. Wij zijn voordeliger met onze brandverzekering en onze autoverzekering blijft hetzelfde, dus een goede zaak gedaan."

Caroline V.

"

Terug goed verzekerd...

"Wij zijn 1,5 jaar getrouwd, na een vorig huwelijk. Tijdens de check-up bleek dat we een dubbele familiale verzekering hadden & een dubbele hospitalisatieverzekering, de autoverzekering werd ook aangepast. Na de aanpassing weten we zeker dat alles terug goed verzekerd is!"

Stefanie R.

"

Goedkoper verzekerd...

"Heel blij met de check-up,  per jaar komen we € 450 goedkoper uit door onze verzekeringen te bundelen bij één partij. Onze brandverzekering werd ook aangepast aan de nieuwe waarde van ons huis, na verbouwingswerken."

Thijs P.

"

Waarom een verzekeringsmakelaar de beste keuze is

Verzekeringsmakelaar

Een verzekeringsmakelaar is volledig onafhankelijk. Hij kan de verzekeringsmarkt vergelijken & de beste verzekering aanbieden voor jouw situatie.

Verzekeringsagent

Een verzekeringsagent kan enkel producten aanbieden van zijn werkgever. Hij is in dienst van een bepaalde verzekeringsmaatschappij.

Hoe werkt het?

Vertel over jouw situatie

Vul het formulier in en kom in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Vrijblijvend Advies

De verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar passende offertes en kan indien gewenst ook jouw bestaand verzekeringspakket analyseren.

Krijg een beter tarief

Na een vergelijking zal je minder betalen voor je verzekeringen of heb je al het beste tarief op de markt! Ook jouw risico's worden nagekeken!

Waarom verzekeringen vergelijken?

Het leven staat niet stil: we verbouwen, trouwen, vinden een partner, krijgen kinderen,... Met al die veranderingen in ons leven durven we onze verzekeringen wel eens te vergeten. Daarnaast worden door verzekeraars elk jaar nieuwe polissen op de markt gebracht. Na een onafhankelijke check-up bent u zeker dat u juist verzekerd bent, aan een correcte prijs.

Beste Tarief Op De Markt

Verzekeringspolissen veranderen voortdurend en de tarieven ook. Om te weten of je nu echt beste tarief krijgt laat je best je verzekeringen vergelijken om de 2 tot 3 jaar.

Voorkom Risico's

Voorkom risico's zoals: onderverzekering bij een brandverzekering, het niet aanpassen van je verzekering aan een nieuwe gezinssamenstelling & meer...

Vermijd Dubbele Verzekering

Twee verzekeringen die dezelfde risico’s dekken? Dat is twee keer de premie betalen, terwijl u maar één keer vergoed kan worden.

Servicepunten over gans Vlaanderen

In tijden van online verzekeringen geven onze partners nog steeds de voorkeur aan een persoonlijke service, op kantoor of bij u aan huis, 24/7. 

Zij verdedigen uw belangen bij de maatschappij op momenten dat u het nodig heeft.

2e8ae5