Schuldsaldoverzekering 
vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis schuldsaldoverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk schuldsaldoverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je schuldsaldoverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Schuldsaldoverzekeringen laten vergelijken?

Een onafhankelijke expert vergelijkt vrijblijvend en gratis schuldsaldoverzekeringen voor jou.

Wat dekt een schuldsaldoverzekering?

Een schuldsaldoverzekering beschermt je  tegen het betalen van het resterende saldo van jouw lening als je komt te overlijden. Een schuldsaldoverzekering is dus een levens- of invaliditeitsverzekering die het saldo van jouw uitstaande lening uitbetaalt. De uitkering bij overlijden gaat naar uw kredietverstrekker om de lening af te lossen, en de uitkering bij invaliditeit gaat naar u om uw lening te helpen aflossen.

3 types schuldsaldoverzekeringen

  1. 50 / 50 dekking: Bij deze regeling betalen u en uw partner elk de helft van het geleende bedrag. Als een van u overlijdt, moet de ander de helft van het resterende geld aan de bank terugbetalen.
  2. 100% + 100% dekking: In deze regeling wordt het resterende bedrag van de hypothecaire lening voor 100% terugbetaald als één van de partners komt te overlijden.
  3. Optie op maat: aangepast naar jullie wensen en inkomens

Verzekeraars van schuldsaldoverzekeringen vergelijken

Schuldsaldoverzekering vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw schuldsaldoverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw schuldsaldoverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type schuldsaldoverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een schuldsaldoverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn schuldsaldoverzekering vergelijken?

Jouw schuldsaldoverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande schuldsaldoverzekering vergelijken of wil een nieuwe schuldsaldoverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw schuldsaldoverzekeringen krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een schuldsaldoverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw schuldsaldoverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een schuldsaldoverzekering?

De kosten van een schuldsaldoverzekering hangen af van het bedrag van de dekking die u kiest, uw leeftijd, gezondheid, en het type polis dat u koopt. Termijn levensverzekering is meestal de meest betaalbare vorm van levensverzekering, en het kan de beste optie zijn als u alleen dekking nodig heeft voor een bepaalde periode zoals de lengte van uw lening. Een permanente levensverzekering is daarentegen duurder, maar biedt levenslange bescherming.

Je kan een schuldsaldoverzekering afsluiten via uw kredietverstrekker of bij een verzekeringsmaatschappij. Als u een polis koopt via uw kredietverstrekker, is het belangrijk om de kosten en de dekking te vergelijken met polissen die door andere bedrijven worden aangeboden.

Deze factoren bepalen mee de schuldsaldoverzekering premie:

  • Overlijdensrisico: op basis van een vragenlijst of eventueel medisch onderzoek
  • Ziekte: heb je een ziekte dan zal de premie hoger liggen
  • Bedrag: de waarde van het woonkrediet
  • Duurtijd: gedurende welke periode de aflossing plaatsvindt

Vergelijk jouw schuldsaldoverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw schuldsaldoverzekering.

Waarom je schuldsaldoverzekering vergelijken?

Je schuldsaldoverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een schuldsaldoverzekering vergelijken is ook besparen ! Je schuldsaldoverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een schuldsaldoverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.