Katverzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis katverzekering voor jou.

  • Vergelijk katverzekering over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je katverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Katverzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis katverzekeringen voor jou.

Waartegen beschermt een katverzekering?

Een katverzekering is een vorm van huisdierenverzekering die de medische kosten van jouw kat dekt indien hij / zij ziek wordt of gewond raakt. De medische dekking betaalt de rekeningen van de dierenarts als jouw kat ziek wordt of gewond raakt.

Verzekeraars van katverzekeringen vergelijken

Katverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw katverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw katverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type reisverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een katverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn katverzekering vergelijken?

Jouw katverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande katverzekering vergelijken of wil een nieuwe katverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw katverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een katverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw katverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een katverzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw katverzekering te komen.

Gemiddeld kost een jaarlijkse katverzekering zo'n € 50 - 450 per jaar afhankelijk van geslacht, ras, geboortedatum, aankoopprijs, en de verzekeringsmaatschappij die je kiest.

Vergelijk jouw katverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw katverzekering.

Waarom je katverzekering vergelijken?

Je katverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een katverzekering vergelijken is ook besparen ! Je katverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een katverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.