Familiale Verzekering Vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis familiale verzekeringen voor jou.

  • Vergelijk familiale verzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je B.A. familiale verzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Familiale verzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis familiale verzekeringen voor jou.

Waartegen beschermt de B.A. familiale verzekering?

Een familiale verzekering, vaak BA familiale genoemd, dekt u en/of uw gezinsleden en huisdieren wanneer er schade is aan andere personen of hun eigendom. Zowel lichamelijke als materiële schade wordt door de familiale verzekering gedekt.

Verzekeraars van B.A. familiale verzekeringen vergelijken

Familiale verzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw familiale verzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw familiale verzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type familiale verzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een familiale verzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn familiale verzekering vergelijken?

Jouw familiale verzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande familiale verzekering vergelijken of wil een nieuwe familiale verzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw familiale verzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een familiale verzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw familiale verzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een familiale verzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw situatie te komen.

Gemiddeld kost een B.A. familiale verzekering voor een alleenstaande zo'n € 60 - € 90  per jaar, afhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij je kiest. Voor een gezin kost een familiale verzekering zo'n € 65 - € 120 per jaar.

De prijzen van familiale verzekeringen verschillende sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de maatschappij die je kiest.

Vergelijk jouw familiale verzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw familiale verzekering.

Waarom je familiale verzekering vergelijken?

Je familiale verzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een familiale verzekering vergelijken is ook besparen ! Je familiale verzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een familiale verzekering is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.