Beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk beroepsaansprakelijkheid over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je beroepsaansprakelijkheid per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met jou.

Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen beschermen bedrijven en professionals tegen financiële verliezen die verband houden met beschuldigingen van nalatigheid of het niet leveren van beloofde diensten. Dit type verzekering kan helpen de kosten van verweer tegen een rechtszaak te dekken, evenals de schadevergoeding die kan worden toegekend als u aansprakelijk wordt bevonden.

Wanneer heb je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Als je een bedrijf hebt dat advies of diensten aan anderen verleent, moet je overwegen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit type dekking kan je beschermen tegen financiële verliezen die het gevolg kunnen zijn van beschuldigingen van nalatigheid of fouten die je in jouw werk maakt.

Beroepen die vaak een dergelijke verzekering afsluiten zijn onder meer artsen en advocaten, maar ook bouwbedrijven, accountants, architecten en ingenieurs.

Je kan deze verzekering ook overwegen als u een bedrijf hebt dat diensten verleent die het risico inhouden dat uw klanten financiële schade wordt berokkend, zoals beleggingsadviseurs of makelaars in onroerend goed.

Als je besluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, moet je ervoor zorgen dat de polis voldoende dekking biedt voor jouw bedrijf. Je wil er immers zeker van zijn dat u financieel beschermd bent in het geval van een schadeclaim en eventuele gerechtskosten.

Verzekeraars van beroepsaansprakelijkheid vergelijken

Beroepsaansprakelijkheid verzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw beroepsaansprakelijkheid bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw beroepsaansprakelijkheid verzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type beroepsaansprakelijkheid het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn beroepsaansprakelijkheid vergelijken?

Jouw beroepsaansprakelijkheid vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken of wil een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw beroepsaansprakelijkheid en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een beroepsaansprakelijkheid verzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw beroepsaansprakelijkheid

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een beroepsaansprakelijkheid verzekering?

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het soort bedrijf dat u heeft, de diensten die je levert, jouw schadeverleden, en het bedrag van de dekking die u aanschaft. In het algemeen kunnen bedrijven verwachten een paar honderd tot een paar duizend euro per jaar te betalen voor dit type van verzekering.

Vergelijk jouw beroepsaansprakelijkheid

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw beroepsaansprakelijkheid.

Waarom je beroepsaansprakelijkheids verzekering vergelijken?

Je beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken is ook besparen ! Je beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een beroepsaansprakelijkheid verzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.