Tandverzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis tandverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk tandverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je tandverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Tandverzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis tandverzekeringen voor jou.

Verzekeraars van tandverzekeringen vergelijken

Tandverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw tandverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw tandverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type tandverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een tandverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn tandverzekering vergelijken?

Jouw tandverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande tandverzekering vergelijken of wil een nieuwe tandverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw tandverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een tandverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw tandverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een tandverzekering ?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw situatie te komen.

Gemiddeld kost een tandverzekering zo'n € 130 - € 165 per jaar, afhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij je kiest.

De prijzen van tandverzekering verschillende sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, leeftijd en de maatschappij die je kiest.

Vergelijk jouw tandverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw tandverzekering.

Waarom je tandverzekering vergelijken?

Je tandverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een tandverzekering vergelijken is ook besparen ! Je tandverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een tandverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.