Cyberverzekering

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis cyberverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk cyberverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je cyberverzekering  per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Cyberverzekeringen vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis Cyberverzekeringen samen met jou.

Wat is een cyberverzekering?

Cyberverzekering is een verzekering die bedrijven dekking biedt tegen schade die wordt toegebracht door hacker aanvallen of andere soorten cybercrime. In het geval van een succesvolle aanval, kan de verzekering helpen met kosten voor herstel en schadevergoeding.

Cyberverzekering is een belangrijk onderdeel van het risicomanagement van een bedrijf, omdat het kan helpen om financiële verliezen te beperken in het geval van een aanval.

Wat dekt een cyberverzekering?

De kosten van een cyberaanval kunnen in verschillende categorieën worden ingedeeld. Deze categorieën zijn:

  1. Directe kosten: de kosten die direct gerelateerd zijn aan de aanval, zoals kosten voor het herstel van systemen of het vervangen van beschadigde hardware.
  2. Schadevergoeding: de kosten die worden toegerekend aan derden als gevolg van de aanval, zoals kosten voor het vervangen van gestolen gegevens of schadevergoeding voor bedrijven die slachtoffer zijn geworden van een DDoS-aanval.
  3. Gerechtelijke kosten: de kosten die worden gemaakt in verband met juridische procedures, zoals het inhuren van een advocaat of het betalen van boetes.
  4. Reputatieschade: de kosten die worden gemaakt om de reputatie van het bedrijf te herstellen na een aanval, zoals het inhuren van een pr-bureau of het uitvoeren van extra beveiligingsmaatregelen.

Verzekeraars van cyberverzekeringen vergelijken

Cyberverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw cyberverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw cyberverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type brandverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een cyberverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik een cyberverzekering vergelijken?

Jouw cyberverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande cyberverzekering vergelijken of wil een nieuwe cyberverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw cyberverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een cyberverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw cyberverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een cyberverzekering?

De kosten van een cyberverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en het type bedrijf, het verzekeringsbedrag, het aantal werknemers en de locatie.

Bedrijven die gevoelige gegevens bewaren, zoals persoonlijke gegevens of financiële gegevens, zullen meestal hogere premies betalen voor hun verzekering. Ook bedrijven die gevoelig zijn voor hacker aanvallen, zoals bedrijven in de finance-sector of bedrijven die veel online verkeer krijgen, zullen hogere premies betalen.

De kosten van een cyberverzekering kunnen ook variëren per verzekeraar. Sommige verzekeraars bieden speciale aanbiedingen voor bedrijven die willen starten met het afsluiten van een cyberverzekering, terwijl andere verzekeraars korting geven voor bedrijven die meerdere verzekeringen bij dezelfde maatschappij hebben.

Voor bedrijven is het belangrijk om te kiezen voor een verzekeraar die gespecialiseerd is in cyberverzekeringen. Dit betekent dat de verzekeraar ervaren is in het beoordelen van cyberrisico's en de kosten die hieraan verbonden zijn. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een verzekeraar die goed geïnformeerd is over de wet- en regelgeving omtrent cybercrime, zodat het bedrijf kan rekenen op deskundig advies in het geval van een aanval.

Vergelijk cyberverzekeringen

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw cyberverzekering.