Hondenverzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis hondenverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk hondenverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je hondenverzekeringen per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Hondverzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis hondverzekeringen voor jou.

Waartegen beschermt een hondverzekering?

Een hondenverzekering is een vorm van huisdierenverzekering die de medische kosten van uw hond dekt indien hij ziek wordt of gewond raakt. De medische dekking betaalt de rekeningen van de dierenarts als uw hond ziek wordt of gewond raakt.

Verzekeraars van hondverzekeringen vergelijken

Hondverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw hondverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw hondverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type reisverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een hondverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn hondverzekering vergelijken?

Jouw hondverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande hondverzekering vergelijken of wil een nieuwe hondverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw hondverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een hondverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw hondverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een hondverzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw hondverzekering te komen.

Gemiddeld kost een jaarlijkse hondverzekering zo'n € 50 - 450 per jaar afhankelijk van geslacht, ras, geboortedatum, aankoopprijs, en de verzekeringsmaatschappij die je kiest.

Vergelijk jouw hondverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw hondverzekering.

Waarom je hondverzekering vergelijken?

Je hondverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een hondverzekering vergelijken is ook besparen ! Je hondverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een hondverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.