Hospitalisatieverzekering 
Vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis hospitalisatieverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk hospitalisatieverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je hospitalisatieverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Hospitalisatieverzekering
laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis hospitalisatieverzekeringen voor jou.

Wat is een hospilasatieverzekering?

Een hospitalisatieverzekering is een verzekering die de kosten dekt van een ziekenhuisopname. Als je een hospitalisatieverzekering hebt, dan betaalt de verzekering de kosten die je maakt tijdens een ziekenhuisopname. Deze verzekering kan ook de kosten dekken van een aantal andere zorgkosten, zoals bepaalde medische behandelingen en medicijnen.

Verzekeraars van hospitalisatieverzekeringen vergelijken

Hospitalisatieverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw hospitalisatieverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw hospitalisatieverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type autoverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een hospitalisatieverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn hospitalisatieverzekering vergelijken?

Jouw hospitalisatieverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande hospitalisatieverzekering vergelijken of wil een nieuwe hospitalisatieverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw hospitalisatieverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een hospitalisatieverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw hospitalisatieverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een hospitalisatieverzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw situatie te komen.

Een hospitalisatieverzekering premie kan zo'n € 50 - € 550 per jaar kosten afhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij je kiest en welke instapleeftijd en leeftijd je hebt.

De prijzen van hospitalisatieverzekering verschillen dus sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de maatschappij die je kiest.

Deze factoren bepalen mee de hospitalisatieverzekering premie:

  • Instapleeftijd: Dit is de leeftijd waarop je eerst de hospitalisatieverzekering afsluit, hoe je dit doet hoe voordeliger dit zal zijn voor jouw premie.
  • Leeftijd: Hoe jonger je bent, hoe kleiner de kans dat je met hoge medische kosten te maken zult krijgen. Dus hoe jonger je bent hoe lager de premie.
  • Huidige gezondheidstoestand: In veel gevallen wordt er door de verzekeraar een medische vragenlijst overlopen om de dekkingen en potentiële extra premies te bepalen.
  • Extra dekkingen: Je kan verschillende optionele dekkingen toevoegen, zoals tandverzorging, brillen, ernstige ziekten en andere activiteiten.
  • Ziekenkamerkeuze: Als je standaard een eenpersoonskamer in plaats van een meer persoons kamer wilt in een ziekenhuis, wordt er een toeslag gerekend door het ziekenhuis.
  • Vrijstelling: Het bedrag dat je zelf moet betalen wanneer je in het ziekenhuis ligt, wordt de jaarlijkse vrijstelling genoemd. Dit bedrag wordt niet gedekt door de verzekeraar.
  • Woonplaats: Ziekenhuiskosten verschillen van regio tot regio

Vergelijk jouw hospitalisatieverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw hospitalisatieverzekering.

Waarom je hospitalisatieverzekering vergelijken?

Je hospitalisatieverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een hospitalisatieverzekering vergelijken is ook besparen ! Je hospitalisatieverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een hospitalisatieverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.