Reisverzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis reisverzekeringen voor jou.

  • Vergelijk reisverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je reisverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Reisverzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis reisverzekeringen voor jou.

Waartegen beschermt een reisverzekering?

Wanneer je een reisverzekering afsluit, ben je doorgaans gedekt voor een breed scala aan onverwachte uitgaven die zich vóór of tijdens jouw reis kunnen voordoen. Het kan gaan om zaken als reisannulering of -onderbreking, verloren of vertraagde bagage, medische noodgevallen, en meer.

Afhankelijk van de polis die je afsluit, kan een reisverzekering zelfs kosten dekken zoals gemiste aansluitingen en vluchtannuleringen ten gevolge van slecht weer. Een reisverzekering kan u gemoedsrust geven bij het plannen van uw reis, wetende dat u gedekt bent in geval van het onverwachte

Sommige reisverzekeringen bieden ook extra dekking voor zaken als avontuurlijke sporten en activiteiten, schade aan huurauto's, en zelfs financiële wanbetaling van uw touroperator of cruisemaatschappij. Met zo veel verschillende soorten dekking beschikbaar het is belangrijk dat u uw polis zorgvuldig doorneemt voordat u tot aankoop overgaat, om er zeker van te zijn dat deze aan uw behoeften voldoet

Verzekeraars van reisverzekeringen vergelijken

Reisverzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw reisverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw reisverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type reisverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een reisverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn reisverzekering vergelijken?

Jouw reisverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande reisverzekering vergelijken of wil een nieuwe reisverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw reisverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een reisverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Twee soorten reisverzekeringen op de markt:

  • Tijdelijke reisverzekering: tijdelijke of éénmalige reisverzekering polissen dekken jouw voor één bepaalde periode, meestal tot maximaal drie maanden. Dit type polis is het meest geschikt voor vakantiegangers of voor wie het hele jaar door meerdere korte uitstapjes maakt.
  • Jaarlijkse reisverzekering: Een jaarpolis daarentegen dekt u voor een onbeperkt aantal reizen binnen een periode van 12 maanden. Dit is vaak de beste keuze voor mensen die regelmatig reizen, zoals zakenreizigers of gepensioneerden.

Laat jouw reisverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een reisverzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw situatie te komen.

Gemiddeld kost een jaarlijkse reisverzekering zo'n € 55 - 190 per jaar afhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij je kiest.

Een éénmalige reisverzekering kost zo'n € 6 - €120 afhankelijk van de type reisverzekering je aangaat en de verzekeringsmaatschappij die je kiest.

De prijzen van reisverzekeringen verschillende sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de maatschappij die je kiest.

Vergelijk jouw reisverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw reisverzekering.

Waarom je reisverzekering vergelijken?

Je reisverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een reisverzekering vergelijken is ook besparen ! Je reisverzekeringvergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een reisverzekering vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.