Uitvaartverzekering vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis uitvaartverzekering voor jou.

  • Vergelijk uitvaartverzekeringen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je uitvaartverzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Uitvaartverzekering laten vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis uitvaartverzekeringen voor jou.

Wat dekt een uitvaartverzekering?

Een begrafenisverzekering dekt meestal de kosten van een begrafenis, met inbegrip van de kist, het vervoer en alle andere bijkomende kosten. Sommige polissen voorzien ook in een eenmalige uitkering aan de familie van de overledene, die kan worden gebruikt om andere kosten te dekken, zoals openstaande schulden of laatste medische kosten. 

Verzekeraars van uitvaartverzekeringen vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw uitvaartverzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw uitvaartverzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type uitvaartverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want een uitvaartverzekering vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik mijn uitvaartverzekering vergelijken?

Jouw uitvaartverzekering vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande uitvaartverzekering vergelijken of wil een nieuwe uitvaartverzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw uitvaartverzekering en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een uitvaartverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw uitvaartverzekering

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een uitvaartverzekering?

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden en berekeningen om tot een premie voor jouw situatie te komen.

Gemiddeld kost een uitvaartverzekering zo'n € 285 - € 450 per jaar, afhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij je kiest.

De prijzen van uitvaartverzekeringen verschillende sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de maatschappij die je kiest.

Deze factoren bepalen mee de uitvaartverzekering premie:

  • Uitbetaling na overlijden: Hoeveel er dient uitbetaald te worden na een overlijden
  • Leeftijd: Dit heeft de grootste impact bij de bepaling van de premie
  • Betalingstermijnen: Bij periodieke betaling wordt soms een meerprijs aangerekend.
  • Bestaande verzekeringen: Heb je reeds een brandverzekering of andere verzekering bij dezelfde maatschappij, dan kan er een misschien een korting worden toegekend.
  • Acties: sommige maatschappijen doen ook kortingsacties, zoals -15% of eerste twee maanden gratis.

Vergelijk jouw uitvaartverzekering

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor jouw uitvaartverzekering.

Waarom je uitvaartverzekering vergelijken?

Je uitvaartverzekering vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een uitvaartverzekering vergelijken is ook besparen ! Je uitvaartverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Een uitvaartverzekering  vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.