Waarom zijn we met Juist Verzekerd Gestart?

Verzekeringen zijn een complex verhaal, en voor velen ook gewoon saai. Kortom iets waar je liever niet teveel tijd aan besteed. Toch loont het om verzekeringen te vergelijken,  er komen bovendien constant nieuwe polissen op de markt, aan nieuwe voorwaarden en tarieven. Experts in de industrie zijn er over eens dat je best je verzekeringen vergelijkt om de 3 jaar voor het beste verzekeringspakket te krijgen.


In België is er een groot aanbod van verzekeringen op de markt. Als particulier uitzoeken wat een correct tarief is, of je polis de nodige risico's dekt is een tijdrovende klus. Daarom werd Juist Verzekerd tot leven geroepen. Wij maken gebruik van erkende adviseurs die jou wegwijs maken in de verzekeringsmarkt, ze zijn dagelijks actief in de verzekeringsbranche en kennen de markt door en door.

Hoe vergelijken we jouw verzekeringen?

 1. 1
  Je Vertelt ons over jezelf
  Aan de hand van enkele vragen leren we exact wat je nodig hebt en gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte match. 
 2. 2
  Krijg Vrijblijvend Raad Van Een Professional
  Een expert in de verzekeringswereld, zal contact met je opnemen. Hij zal bespreken hoe er verbeteringen aangebracht kunnen worden, die passen bij jouw unieke persoonlijke situatie.
 3. 3
  Beter Tarief En Risicovrij
  Met de hulp van je nieuwe verzekeringspakket zal je niet enkel minder betalen voor je verzekeringen, maar ben je perfect gedekt tegen risico's én kan jij je vol zelfvertrouwen richten op andere zaken.

Ontmoet ons team

Bij Juist Verzekerd zetten we ons dagelijks in om jouw te verzekeren, aan een correct tarief. Door content creatie, advertenties, en een vlotte samenwerking met tal van erkende verzekeringsmakelaars.

Michiel rondelez

Campagne Manager

Stefanie rondelez

design Specialist