Gewaarborgd inkomen vergelijken

Onze aangesloten onafhankelijke verzekeringsmakelaars vergelijken vrijblijvend en gratis gewaarborgd inkomen verzekeringen voor jou.

  • Vergelijk gewaarborgd inkomen over de hele markt.
  • Bespaar tot 50% op je gewaarborgd inkomen verzekering per jaar.
  • Krijg persoonlijke begeleiding op maat bij een vergelijking.

Gewaarborgd Inkomen Vergelijken?

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijkt vrijblijvend en gratis gewaarborgd inkomen verzekeringen samen met  jou.

Wat dekt gewaarborgd inkomen?

Een gewaarborgd inkomen is een verzekeringspolis die jouw inkomen dekt als zelfstandige wanneer je door een ongeval of ziekte niet in staat bent te werken. Het is bedoeld om jezelf en jouw gezin te beschermen tegen financiële problemen door een vervangend inkomen te verschaffen terwijl je niet in staat bent om te werken.

Is gewaarborgd inkomen fiscaal aftrekbaar?

De premies voor een verzekering gewaarborgd inkomen kunnen afgetrokken worden van je belastbaar inkomen. Dit maakt de verzekering fiscaal erg aantrekkelijk.

Verzekeraars van gewaarborgd inkomen vergelijken

Gewaarborgd inkomen verzekeringen vergelijken loont, je kan tot 50% besparen met het vergelijken van jouw gewaarborgd inkomen verzekering bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Juist verzekerd werkt samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars die niet gebonden zijn aan één maatschappij.

Hierdoor kan jouw gewaarborgd inkomen verzekering worden vergeleken over de volledige Belgische markt:  Axa, Yuzzu, Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, KBC, Allianz, Vivium, DVV,...

Op de verzekering expertise van onze partners kan je rekenen. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringswereld zijn ze prefect op de hoogte van: nieuwe promoties en welke type brandverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Want gewaarborgd inkomen vergelijk je niet enkel op prijs, maar ook op voorwaarden.

Hoe kan ik gewaarborgd inkomen vergelijken?

Jouw gewaarborgd inkomen vergelijken hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel moeite te kosten.

Stap 1

Je wil jouw bestaande gewaarborgd inkomen verzekering vergelijken of wil een nieuwe gewaarborgd inkomen verzekering aangaan? Je vult jouw gegevens in via het contactformulier.

Stap 2

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt analyseert gratis en vrijblijvend jouw huidige situatie en gaat op zoek naar de beste prijs en voorwaarden op de markt!

Stap 3

Je ontvangt vrijblijvende persoonlijke offertes op maat voor jouw gewaarborgd inkomen en krijgt vrijblijvend advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt.

Stap 4

Wohoo! Je hebt nu een brandverzekering aan het scherpste tarief op de markt met de beste voorwaarden.

Laat jouw gewaarborgd inkomen

gratis vergelijken

Door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Hoeveel kost een verzekering gewaarborgd inkomen?

De kostprijs van een inkomensgarantieverzekering hangt af van een aantal factoren, zoals leeftijd, het bedrag dat u wenst te verzekeren, de wachttijd die u kiest en het type rentevoet dat u kiest. Het stal dus sterk variëren navenant jouw persoonlijke situatie.

Een voorbeeld:

  • IT'er van 32 jaar, met een gewaarborgd inkomen van 18.000 euro per jaar (1500 extra per maand) betaalt een premie van 740 euro per jaar voor een verzekering tot zijn 65.

Deze factoren bepalen mee de gewaarborgd inkomen premie:

  • Waarborgen: wens je enkel verzekerd te zijn voor ziekte, of toch ook verzekerd voor ongevallen?
  • Verzekerde bedrag: hoeveel bedraagt de uitkering die je wenst te ontvangen? Dit is maximaal 80% van je netto inkomen.
  • Beroep: het type beroep dat je uitoefent
  • Wachtperiode: hoelang wordt er gewacht met de uitbetaling? 
  • Type rente: constante, klimmende of ideaal klimmende rente.
  • Leeftijd: op welke leeftijd sluit je de verzekering af.

Vergelijk jouw
gewaarborgd inkomen

Een lokale onafhankelijke verzekeringsmakelaar gaat op zoek naar het beste tarief en de beste voorwaarden op de markt voor gewaarborgd inkomen.

Waarom je gewaarborgd inkomen verzekering vergelijken?

Je gewaarborgd inkomen vergelijken is erg gemakkelijk. Je kan eenvoudig een aanvraag doen via onze website. Je komt dan binnen een mum van tijd in contact met een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die offertes van verschillende maatschappijen zal vergelijken. Zelf hoef je dus niet veel te doen!

Een gewaarborgd inkomen vergelijken is ook besparen ! Je brandverzekering vergelijken is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel voordelig. Je kan tot wel 50% per jaar besparen op je premie!

Gewaarborgd inkomen vergelijken is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zal dus geen enkele verplichting aangaan.